SUBSCRIBE ONLINE
 • Circuit Training

  Klaar voor deze intensieve full-body training waarin je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. In deze training werk je met o.a. dumbbels, Kettlebels, barbels, lichaamsgewicht en powerslee. Door het afwisselen van verschillende spiergroepen in combinatie met interval en HIIT circuits bouw je kracht op en brengen wij jouw lichaam in topconditie.

  Start jouw 7 day free trial of boek een rondleiding!
 • BBB (Benen, billen, buik)

  Onze BBB is speciaal voor iedereen die graag werkt aan het shapen en bouwen van prachtige benen, billen en buik! We gaan deze les aan de slag met spierversterkende oefeningen waardoor jouw lichaam nòg beter in shape komt. Deze les is ideaal voor iedereen die wat meer focus legt op het onderlichaam.

  Start jouw 7 day free trial of boek een rondleiding!
 • WOD

  Ben jij opzoek naar een knallende training waarin je de grootste spiergroepen in jouw lichaam traint? in onze WOD (Workout of the Day) ligt de focus op kracht en conditie. Het eerste deel van de training zal de focus liggen op techniek van o.a. Squat, Pull Ups en Deadlifts, het tweede deel zal de focus meer liggen op tempo, onze trainer zal jou op een veilige en leuke manier pushen waardoor jij deze workout ALLES geeft!

  Start jouw 7 day free trial of boek een rondleiding!
 • Bootcamp Outdoor

  Zin om lekker buiten te trainen? Doe dan mee met onze bootcamp outdoor. Met de groep vertrekken we vanaf The Body Studio naar het Rembrandtpark. Hier vindt een uitdagende training plaats op ieders niveau. De manier om lekker buiten te werken aan je kracht en uithoudingsvermogen!

  Start jouw 7 day free trial of boek een rondleiding!
 • Individueel Begeleid Trainen

  Dit zijn uren waarin naast het vrij trainen door maximaal 4 mensen ingecheckt kan worden en waar een trainer aanwezig is die dan samen met jou een persoonlijk trainingsplan maakt, zodat je echt doelgericht te werk kunt gaan. De expertise van een personal trainer voor slechts een fractie van de prijs.

  Start jouw 7 day free trial of boek een rondleiding!

Zou jij de lessen graag 7 dagen gratis en vrijblijvend willen proberen of wil jij graag eens langskomen voor een rondleiding met één van onze trainers?

Vul dan hieronder jouw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!