SUBSCRIBE ONLINE

The Body Studio Heropent!

Nadat wij de deuren voor een lange periode gesloten hebben moeten houden kunnen wij nu eindelijk vol trots melden dat de deuren vanaf 1 juli weer open mogen en gaan. Natuurlijk onder de condities en voorwaardes die zijn toegestaan maar dat maakt het zeker niet minder leuk!

Meer dan 70 lessen per week!

Elke dag bieden wij een ruim aanbod van min of meer 10 groepslessen per dag. Hierin hebben we een variatie van indoor en outdoor lessen. In het rooster zul je een variatie van verschillende lessen terug vinden waaronder een circuit training, BBB (buik billen benen) training en een WOD (workout of the day).

Start jouw 7 day free trial of boek een rondleiding!

Unlimited toegang tot onze open gym en individueel begeleid trainen

Naast ons ruime aanbod van groepslessen hebben wij ook een leuke gezellige functionele trainingsruimte die beschikbaar is om je eigen training te komen doen. Daarnaast bieden wij wekelijks een aantal ‘individueel begeleid trainen’ uren aan. Dit zijn uren waar naast het vrij trainen door maximaal 4 mensen ingecheckt kan worden en waar een trainer aanwezig is die dan samen met jou een persoonlijk trainingsplan maakt zodat je echt doelgericht te werk kunt gaan.

Start jouw 7 day free trial of boek een rondleiding!

Wat zijn de kosten

De kosten zijn €69 per 4 weken voor onbeperkt toegang of €44 euro per 4 weken voor toegang in de daluren (9:00 tot 18:00). Voor deze prijs kan je 4 keer per week deelnemen aan de groepslessen en heb je ongelimiteerd toegang tot onze open gym. Reserveer vooraf wel even een plek voor de open gym via de app.


Maar voor we iets van jou vragen vinden wij het belangrijk dat je het eerst kan ervaren zodat we zeker weten dat jij een goed gevoel overhoud aan onze lessen. Speciaal hiervoor hebben wij een 7 day free trial waarmee je het geheel gratis en vrijblijvend 7 dagen lang kan proberen!

Zou jij de lessen graag 7 dagen gratis en vrijblijvend willen proberen of wil jij graag eens langskomen voor een rondleiding met één van onze trainers?

Vul dan hieronder jou contact gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!